Voit ilmoittautua myös puhelimitse (ma-pe klo 08-17) numeroon 0400-281 751.

Autokouluopiskelun voi aloittaa kaksitoista kuukautta ennen ajokorttiluokan vaatiman iän täyttymistä. Jos haluat ajokortin johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä, kannattaa aikaa autokouluopintoihin varata ainakin pari-kolme kuukautta. Ruuhkien aiheuttamat viivästykset esimerkiksi tutkintotoimistolla ovat todennäköisimpiä loma-aikoina.

Aloittaessasi autokoulun annamme ensimmäisien käyntiesi yhteydessä ohjeet lääkärintodistuksen, valokuvien, viranomaismaksujen yms. osalta.

Autokoulukurssi sisältää teoriaopetusta, itseopiskelua ja ajoharjoittelua. Oppitunnit sovitaan oppilaan kanssa yhteisesti. Halutessasi voit osallistua oppitunneille myös internetin välityksellä omalla tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Autokoulukurssi päättyy opitun tietotaidon mittaamiseen kirjallisessa kokeessa sekä ajokokeessa.

Pulkkilan autokoulu, Pulkkilantie 15 A 2, 92600 PULKKILA 0400-281 751
Oulujärven liikennekoulu, Koulutie 4, 91700 VAALA 0400-281 751