Autokoulurahoitus

Maksa ostosi kätevästi osissa. Resurs Bank rahoituksella voitte itse valita kuukausierän suuruuden.

Helppo ja järkevä tapa maksaa ostokset. Autokoulurahoitus-tilin voit hakea helposti ja vaivattomasti liikkeissämme tai voit hakea rahoituspäätöksen valmiiksi vaivattomasti jo kotonasi. Luotonantaja on Resurs Bank AB.

• Resurs Bank-rahoituksella voit jakaa ostosi osiin jopa 48 kuukaudelle!
  • Ostaessasi Resurs Bank-rahoituksella, et maksa mitään liikkeessä, vaan lasku tulee kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena
  • Voit rauhassa valita haluamasi maksuvaihtoehdon ja ostokset voit maksaa ostokuukautta seuraavana kuukautena ilman mitään kuluja
  • Valittavana on myös 12 kuukauden takaisinmaksuaika ilman korkoa. Tällöin kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi veloitamme ainoastaan tilimaksun 40€ sekä käsittelymaksun 4€/kk
  • Ostokset voi maksaa myös 6 kuukaudessa ilman korkoa! Kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat vain tilimaksun 25€ käsittelymaksun 4€/kk.
  • Sinun tulee olla 20- vuotias tai vanhempi, säännölliset tulot omaava henkilö, jotta Autokoulu-rahoitus voidaan myöntää.
  • Luottoa voi hakea myös opiskelijan vanhemmat, isovanhemmat ym. henkilö joka on täysi-ikäinen ja jolla on säännölliset tulot
  • Katso rahoitustaulukko tästä

Katso yleiset tiliehdot tästä

Katso erityiset tiliehdot tästä

Voit hakea rahoituksen valmiiksi kotikoneellasi. Täytä hakulomake tarkasti ja huomio seuraavat asiat:

• Henkilötunnuksesi on oikein (kaikki kirjoitettuna yhteen)
  • Yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein
  • Huomioi tuloissa brutto ja nettotulojen ero (brutto: ennen veroja, netto: verojen jälkeen)
  • MUISTATHAN LUKEA TILIEHDOT (Erityiset ja Yleiset) ENNENKUIN HAET LUOTTOA!
  • Saat päätöksen hyväksytystä/hylätystä rahoituksesta 24 tunnin sisällä sähköpostiisi
  • Kun olet saanut rahoitukselle hyväksynnän ja tulet tekemään ostosta liikkeeseemme, ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme myymälässämme lopulliset rahoitussopimukset sekä varmistamme ostoksen.
  • Jos hakemus, tiliehdot tai rahoitustaulukko ei aukea varmista, että koneessasi on Adobe Reader ohjelma. Tarvittaessa voit hakea sen ilmaiseksi klikkaamalla tästä Lataa ohjelma.
  • Pääset täyttämään hakemuksen klikkaamalla tästä

Pulkkilan Autokoulu, Pulkkilantie 15 A 2, 92600 PULKKILA 0400-281 751
    Oulujärven Liikennekoulu, Koulutie 4, 91700 VAALA 0400-281 751