MOOTTORIPYÖRÄ - A1, A2 JA A

Moottoripyöräkortti taskuun jopa viikossa!

A1-kortin ikäraja on 16 vuotta. Ajo-oikeus moottoripyöriin, joiden sylinteritilavuus on enintään 125cm3 ja teho enintään 11 kW. Mikäli Sinulla ei ole aiempaa ajokorttia, tulee suorittaa myös turvallisuuskoulutus (EAS) 4 teoriatuntia.

A2-kortin ikäraja on 18 vuotta. Ajo-oikeus A1-luokkaa suuremmat/tehokkaammat moottoripyörät, max 35 kW.

Tehorajoittamattoman ”ison” A-kortin ikäraja on 24 vuotta. Opetus ja tutkinto suoritetaan yli 50 kw:n isolla pyörällä.

Mikäli Sinulla on jo jokin ajokortti (esim mopo tai henkilöauto) pakollista teoriaopetusta ei ole. Teoriakokeen voi tehdä heti kun ajokorttilupa on haettu. Meiltä saa tarvittaessa myös oppimateriaalit teoriakokeeseen harjoittelua varten.

Ajotunneilla käytämme nykyaikaisia Senan bluetooth-kypäräpuhelimia joilla oppilas ja opettaja voivat jutella keskenään ajon aikana. Mikäli Sinulla on oma kypäräpuhelin, voit käyttää sitä ajotunneilla mikäli sen saa vain yhdistettyä Senaan.

Korotuskurssi A1->A2 tai A2->A

Vähintään kaksi vuotta aikaisemmin saadun moottoripyöräkortin voi korottaa seuraavaan luokkaan korotuskurssilla. Kurssilla on kaksi teoriatuntia ja viisi tuntia ajo-opetusta. Tällöin ei tarvitse suorittaa uutta kuljettajantutkintoa. Kortin voi korottaa myös pelkällä kuljettajantutkinnolla ilman opetusta.

Korotuskurssin ajot käydään yleensä yhtenä päivänä, ajetaan 5 tunnin pyöräreissu esimerkiksi Rokualle. Tarvittaessa ajot myös viikonloppuisin.

HUOM! Koronaviruksen leviämisen estämiseksi oppilaalla pitää olla oma kypärä ja ajohanskat ajotunnille.

Kaikki ajovarusteet ajotunneille ja kokeeseen kuuluu kurssihintaan, mutta saat tietysti käyttää myös omia varusteitasi mikäli ne ovat moottoripyöräkäyttöön tarkoitettuja.

A1 / A2 / A

• 5 ajotuntia
  • Pyörän käyttö tutkinnossa

+ viranomaiskulut

KOROTUSKURSSI

• 5 ajotuntia
  • 2 teoriatuntia

+ viranomaiskulut

Hinnat sis. alv 24 %

logo_pieni
Tulipa mieleesi mitä tahansa kysyttävää, ole yhteydessä. Soita, laita tekstari tai Whatsapp-viesti!

YHTEYSTIEDOT

Pulkkilantie 15 A 2, 92600 Pulkkila